Menucommissie
|
Wijncommissie
|
Inkoop
|
1e Vrijdag
Linda Schuite
Louisa Klanderman
Remco Muntinga |
1e Vrijdag
Martin Mesch
|
Alle avonden
Meiko Huisman
Carlita Dings
|
Maandag
Danny Put
Maya Huijberts |
Maandag
Erica de Bruijn
|
|
Woensdag
Berry Lodder
Meiko Huisman |
Woensdag
Thomas van Bemmel
Wiel Fleuren |
|
2e Vrijdag
Fred van Asselt
Joop Beermann
Peter Klement |
2e Vrijdag
Fred van Asselt
Joop Beermann
Rinjo Israels |
|
|
|
|
|
|
|
|
De menucommissie gebruikt zoveel mogelijk de menu's en receptuur van een andere CCN afdeling. De menucommissie werkt het menu uit voor 10 personen, bij voorkeur een 5 gangenmenu. Dit menu wordt door alle groepen in een maand gebruikt.
De menucommissie mailt het menu minimaal 1 week voor de nieuwe maand naar de webmaster die het menu op de website zet.
De wijncommissie bepaalt de wijnkeuze aan de hand van dit menu en de onderbouwing van deze keuze.
De wijncommissie bepaalt de wijnkeuze aan de hand van dit menu en de onderbouwing van deze keuze.
Inkoop
Per couvert mag voor maximaal € 24,- p.p. aan ingrediënten worden ingekocht. Er dienen zoveel als mogelijk verse ingrediënten te worden ingekocht!Voor de wijnkeuze mag maximaal € 11,- p.p. worden besteed.