Menucommissie

 

Wijncommissie

 

Externe inkoper

 

Peter Klement (woensdag)
Rinjo IsraŽls (woensdag)
Herman Prins
Fred van Asselt(woensdag)
Fred van Asselt (woensdag)
 
Joop Beermann (woensdag)               
Thomas van Bemmel (donderdag)
Paul Klaphake (donderdag)
 
Ernst Jan Boers (donderdag)
Thomas van Bemmel (donderdag)
 
Annemarie Huisman (vrijdag)
Martin Mesch (vrijdag)
 
Louisa Klanderman (vrijdag)
 
 
Rob Minneboo (vrijdag)


De menucommissie gebruikt zoveel mogelijk de menuís en receptuur van een CCA afdeling. De menucommissie werkt het menu uit, bij voorkeur een 5 gangenmenu en past deze zo nodig aan. Ook beoordeelt zij of er ingrediŽnten op voorraad zijn bij de Veenkamp. Elke gang wordt beoordeeld en krijgt een cijfer toegekend voorzien van kritiek en nuttige tips. De menu commissie zal zo nodig contact leggen met de CCA afdeling waarvan het menu is overgenomen voor eventuele aanvullende kookinformatie.
 
De menucommissie stelt het menu samen en mailt deze minimaal 1 week voor de kookavond naar de webmaster die het menu op de website zet. De commissiecoŲrdinatoren verzorgen het vervolg.

De wijncommissie bepaalt de wijnkeuze en de onderbouwing van deze keuze. De geselecteerde wijnen, onderbouwing en proefnotities worden genoteerd en toegevoegd aan het aan te passen (vernieuwde) menu overzicht (chef de cuisine.)

De menucommissie mag twee maal per jaar een gast-(kok) uitnodigen die de rol van adviseur op zich zal nemen. De gast-(kok) stelt een menu samen met één of meerdere specifieke kooktechnieken en heeft Ďslechtsí een ondersteunende rol tijdens de kookavond. De chef de cuisine bedankt de gast en verzorgt het cadeau.

Inkoop

De inkoop wordt gecoŲrdineerd door Meiko, uitvoering Herman Prins. Per couvert mag voor maximaal € 20,- p.p. aan ingrediŽnten worden ingekocht. Er dient zoveel als mogelijk verse ingrediŽnten te worden ingekocht!