Welkom bij Cuisine Culinaire Apeldoorn


Cuisine Culinaire Apeldoorn (CCA) is een gezellige kookclub voor amateurkoks. Onze kookclub bestaat op dit moment uit twee herengroepen en twee gemengde groepen van elk  maximaal 12 personen. Wij komen één avond per maand bij elkaar om op een ongedwongen maar serieuze manier een mooi menu te koken. Over het algemeen is dat een vijf-gangen menu. De vaste kookavonden zijn: De eerste donderdag, de daaropvolgende vrijdag, de tweede donderdag en de daaropvolgende vrijdag van de maand. De eerste donderdag en de laatste vrijdag zijn de heren groepen, de overige twee avonden zijn gemengd. In de kookkalender staan de exacte data.

De menu's worden door de menucommissie samengesteld, vervolgens zoekt de wijncommissie daar bijpassende wijnen bij. De inkopen worden gedaan en alles staat op locatie klaar bij aanvang van de kookavond.


Vanaf 2007 hebben wij met heel veel plezier gekookt bij restaurant de Eetkamer aan de Stationsdwarsstraat te Apeldoorn. In maart 2012 zijn wij verhuisd naar een nieuwe kooklocatie De Veenkamp aan de Gemzenweg. Sinds september 2019 is de locatie weer veranderd. Daarna zijn in het Edison College aan de Walewingaarde gaan koken. Wij koken sinds december 2023 in de keuken van de Praktijkschool Apeldoorn aan de Fabianusstraat te Apeldoorn.

Altijd interesse in lekker koken gehad en nieuwsgierig naar onze kookavonden? Neem contact met ons op.
Nieuwe leden zijn van harte welkom.


Lamszwezerik

Neem contact met ons op

*verplichte velden


Kooklocatie

Praktijkschool Apeldoorn

Fabianusstraat 2

7333 BM Apeldoorn


Correspondentie adres

Secretaris Cuisine Culinaire Apeldoorn
T.a.v.: de heer Meiko Huisman

E-mail: info@ccapeldoorn.nl